Bo i Blå Parken

Blå Parken – en trevlig länga för familjen

Här bor du i hemtrevliga trevåningshus med en tydlig 50-talsprägel. De mjuka gröna och gula färgerna skapar tillsammans med vita fönsterinfattningar en känsla av ordning och lugn.

Husen ligger nära gatan och formar ett tydligt gaturum. Vart och ett av husen en egen parkering precis utanför entrén. Utmed gatan planteras träd som bildar en trivsam allé.

En liten trappa under ett glastak leder fram till entrén. Det första som möter dig är en stor och inbjudande hall. Köket ligger direkt till höger och längre fram väntar vardagsrummet. Ett badrum med tvättstuga ligger praktiskt nog på bottenplan det också.

På nästa våning lever ni nära varandra i tre fina sovrum samt ett allrum. Kanske en plats för barnen att samlas kring lekar? Om ni önskar kan även allrummet göras om till ett fjärde sovrum. På denna våning finns även badrum med möjlighet till badkar.

Ytterligare en trappa upp finns ett stort rum. Kanske ett tv-rum? Eller arbetsrum för dig som ibland jobbar hemma.

Den södervända trädgården skapar möjlighet till härliga utemiddagar. En träaltan ramar in området närmast huset. Nedanför ligger en anlagd tomt med gräsmatta, fruktträd och häck.

Ni har goda kallförrådsutrymmen med ett förråd i direkt anslutning till altanen på husets baksida. Till området hör också en länga gemensamma förrådsutrymmen och återvinning samt cykel- och barnvagnsförråd.