Bo i Gånsta Allé

Brf Gånsta Allé – En plats för liv och lust

Det här kommer att bli ett område för er som vill ta vara på ert familjeliv. Husen ligger utmed en gata med egna infarter, vilket ger en ombonad känsla. Tanken är att skapa ett lugn som inbjuder till en fri känsla för liv och lek.

Husen är friliggande tvåplansvillor, samtliga med en mindre tomtyta på framsidan och en lite större på baksidan, fullt tillräckliga att ta hand om för en familj i farten. Altan finns för sköna utemiddagar. Två parkeringsplatser och kallförråd ingår också.

Husen är modernt planerade med bland annat badrum på varje plan, tvättstuga samt walk-in-closet. För dig som vill finns det möjlighet till tillval, t ex innebastu eller 1-2 extra sovrum.

Det här är boendet för dig som vill bo smart och familjevänligt. Här finns tid för liv och lust.

Gånsta/Åkersberg

Områdena Gånsta och Åkersberg har framtiden för sig. Omgivningen kännetecknas av natur och åkermark, men ligger ändå på ett bekvämt avstånd från Enköping centrum. Det planeras flera trevliga bostadsområden, med gång och cykelvägar som fridfull inramning. Här bor du och din familj på sätt och vis för er själva, men ändå tillsammans med andra.